Med drivkraften att ”reparera” människan, saker och jorden.

När jag målar försvinner tid och rum, jag är helt inne i den bubblan – det blir lite meditativt. Jag skulle gärna vilja att du också känner så, släpper alla andra tankar och bara fokuserar på det du gör nu.

Och Visste du att ….Kreativt skapande minskar stress enligt forskare! Oavsett om du är etablerad konstnär eller ritar en streckgubbe kan detta reducera stresshormonet kortisol i kroppen. En annan sak forskare har upptäckt är att skratt motverkar stress och ökar kreativiteten. Vad tycker du är roligt? Titta eller lyssna på saker du skrattar åt så ofta du kan 😊! Gör gärna detta innan du börjar måla så hamnar du i en bra stämning. Du kan även sätta på någon musik du gillar och blir glad av.

Många säger till mig att ”jag kan inte måla” – och det är det behöver du inte kunna heller! Jag kommer att guida dig och ge dig olika tips på hur du kommer igång! Det behöver inte kosta mycket heller, du får även tips på hur du kan hitta saker att måla på som inte är målarduk. Det viktigaste är att du släpper alla tankar och är i din värld av att skapa och hitta lugnet i det.